Lid worden

Betrokken, flexibel, doortastend, open en weinig overhead. Zo kenmerkt de coöperatie Finenzo zich. Want terwijl er van tussenpersonen maximale transparantie wordt verwacht naar klanten toe, is dit lang niet bij alle franchiseorganisaties het geval. Finenzo is anders. We zijn een coöperatie. Binnen de organisatie hebben de leden het voor het zeggen en is de overhead tot een minimum beperkt. Daardoor kunnen we snel schakelen, heeft u maximale zeggenschap en worden de kosten beperkt.
 

De voordelen

Behalve dat Finenzo een transparant, eenvoudig en krachtig samenwerkingsverband is, staan we voor kwaliteit. Krachtenbundeling, kennisuitwisseling en marketing spelen daar een belangrijke rol bij. En u krijgt via Finenzo toegang tot veel partijen in de financiële dienstverlening. Alle vergoedingen komen ten goede aan de leden van de coöperatie. Door de bundeling van krachten geniet u bovendien van de voordelen van schaalgrootte. Bovendien kunt u kiezen uit de service die u wenst of nodig acht voor uw kantoor. We bieden vier servicepakketten die u ondersteunen bij uw dagelijkse bedrijfsvoering en u in staat stellen om u zelf als kwaliteitsadviseur te ontwikkelen en profileren.
 

Geïnteresseerd?

Aansluiten bij Finenzo levert u veel op. In geld, in samenwerking, in ondersteuning, in beleving en in partnerschap. Onze leden vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Over onze inbreng en de uwe. Over de entreefee, over de maandelijkse vergoeding en opbrengsten!

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons. Wij zijn te bereiken op  telefoonnummer (0570) 538440 of info@finenzo.nl. U kunt vragen naar Jan Willem Smit of Karin Oosterhuis. In een persoonlijk gesprek belichten we graag alleen ins & outs van onze organisatie. U zult plezierig verrast worden. Dat weten wij zeker!

Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Banner Advieskeuze.nl

Zijn uw voeten goed verzekerd?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?

Klik hier!