Uw scheiding op één adres regelen

Als u en uw partner uit elkaar gaan, komt er veel op u af. Een echtscheiding is niet alleen een emotionele kwestie, ook financieel en voor eventuele kinderen moet u veel regelen. Finenzo begeleidt scheidende partners door eerst duidelijkheid te creëren over de financiën en de zorgtaken, om vervolgens een convenant en ouderschapsplan op te stellen.

Een echtscheiding is geen formaliteit. Wie blijft er bijvoorbeeld in het huis wonen? Hoe verdeelt u de inboedel? Hoe gaat u de hypotheek betalen na de scheiding? Heeft uw partner na de scheiding recht op uw pensioen? Hoe stelt u een ouderschapsplan op? En: hoeveel alimentatie moet u betalen of gaat u ontvangen? Pas als deze vragen beantwoord zijn en alle financiën geregeld, maken we het echtscheidingsconvenant op.

Echtscheidingsadviseur
Als financieel echtscheidingsadviseur helpen we u stappen te zetten richting uw nieuwe leven. We stellen een ouderschapsplan op én geven u advies over uw hypotheek, pensioen en vermogen en de fiscale aspecten die daarbij horen. Door eerst duidelijkheid te creëren over de financiën en de zorgtaken, wordt het echtscheidingproces versneld. Bovendien weet u waar u aan toe bent, waardoor er veel onzekerheden worden weggenomen. Vanuit die rust is het veel eenvoudiger om beslissingen te nemen over uw toekomst.

Eén adres
Het voordeel van een financieel echtscheidingsadviseur is dat u niet bij verschillende adressen aan hoeft te kloppen. Wij kunnen het hele echtscheidingsproces begeleiden. We werken samen met advocaten, bemiddelaars en mediators en kunnen de hele administratieve afhandeling van de echtscheiding voor u regelen.

Kwaliteit
Omdat Finenzo staat voor kwaliteit zijn we aangesloten bij het Kwaliteitsregister Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Hierdoor weet u zeker dat uw adviseur deskundig en gediplomeerd is. Uw belangen worden gewaarborgd door een gedragscode en onafhankelijke geschillenregeling.  
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Banner Advieskeuze.nl

Zijn uw voeten goed verzekerd?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?

Klik hier!